In de stroom van al het grote cryptonieuws kan het één en ander soms aan je voorbijgaan. Daarom houden wij je in de rubriek CryptoBuzz dagelijks op de hoogte van de laatste updates, geruchten en randzaken in de cryptowereld. Laat die bits en babbels maar komen, maar neem ze niet al te serieus!

Cardano-oprichter opent jacht op buitenaardse wezens en UFO’s

Charles Hoskinson heeft bevestigd dat hij deel uitmaakt van het expeditieteam Galileo. De Cardano-oprichter investeert 1,5 miljoen dollar in het project, welke wordt geleid door astronoom Avi Loeb van Harvard en zijn student Amir Siraj. Het team heeft een interstellaire meteoriet geïdentificeerd die in 2014 op aarde is neergekomen. Hiervan is de interstellaire oorsprong bevestigd door het Amerikaanse ministerie van Defensie. Betekent dit een nieuwe stap in de zoektocht naar buitenaardse wezens en UFO’s?

Dominantie bitcoin stijgt naar 50%

Dat de Bitcoin-dominantie flink is gestegen na de ineenstorting van veel altcoins, was vorige week al bekend. Nu blijkt echter dat Bitcoin zelfs 50% van de totale markt in handen heeft. Dat valt te zien op een afbeelding die is gedeeld door het Twitter-account Documenting Bitcoin.

Whales slaan 3,5 miljard dollar aan Bitcoin in

Bitcoin-whales lijken momenteel flink te accumuleren, zo blijkt uit data van Sentiment. ‘Terwijl het publiek de prijs van Bitcoin de afgelopen twee maanden zagen dalen, waren de whales druk bezig. Nu we weer boven de 27.000 dollar zitten, is het verre van toevallig dat portefeuilles met 1.000 tot 10.000 aan BTC sinds de eerste week van april samen 3,5 miljard dollar hebben verzameld’, zo valt er te lezen.

Do Kwon veroordeeld tot vier maanden celstraf in Montenegro

De problemen blijven zich opstapelen voor Do Kwon. De oprichter van Terra Luna is in Montenegro namelijk veroordeeld tot vier maanden gevangenisstraf. Deze heeft hij opgelegd gekregen vanwege het vervalsen van officiële documenten.

The post CryptoBuzz: Oprichter Cardano opent jacht op buitenaardse wezens en UFO’s appeared first on BLOX | Nieuws.