In deze video behandelt Axel de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Op deze manier ben jij binnen een paar minuten bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen omtrent crypto. Het is tijd om even te kijken naar het laatste nieuws.

Axel brengt je in bovenstaande video binnen een paar minuten op de hoogte van de andere nieuwtjes en ontwikkelingen in de cryptomarkt. Deze keer gaat hij het hebben over de koers. Bitcoin doet het namelijk niet goed. De marktleider heeft vandaag zijn laagste punt bereikt van heel dit jaar. Dit komt zeer waarschijnlijk door de problemen die op dit moment spelen bij FTX. Dat brengt ons bij het volgende onderwerp.

Er is op dit moment gigantisch veel gaande op de cryptomarkt, en alles lijkt te maken te hebben met FTX. Gaat de Amerikaanse beurs het überhaupt redden?

Problemen bij FTX

De ineenstorting van FTX, en zijn bijbehorende coin FTT, werd duidelijk op het moment dat zowel Binance CEO Changpeng “CZ” Zhao als FTX CEO Sam Bankman-Fried gisteravond bevestigden dat Binance FTX zou overnemen. FTX heeft namelijk niet genoeg liquiditeit (lees: geld).

‘Als gevolg van recente onthullingen die aan het licht zijn gekomen, hebben we besloten om alle resterende FTT in onze boeken te liquideren,’ zei CZ zondag, zonder precies te vertellen wat de onthullingen waren. Dit zorgde voor een enorme daling, angst, chaos en vooral veel nieuws. Wat er allemaal is gebeurd, zie je in de video van vandaag.

Blijf altijd op de hoogte

Ben jij benieuwd naar de rest van het crypto nieuws van vandaag? Klik dan snel op de play knop van bovenstaande video!

Vond jij deze video leuk? Zorg er dan voor dat je jezelf abonneert op het youtube kanaal van BLOX! Wij publiceren elke werkdag een nieuwe video over de laatste nieuwtjes. Zo hoef jij alleen maar achterover te leunen, en word je op een begrijpelijke manier bijgepraat.

The post Crypto recap 9 november: overname FTX door Binance, Bitcoin op laagste punt 2022 appeared first on BLOX | Nieuws.