In deze video behandelt Axel de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Op deze manier ben jij binnen een paar minuten bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen omtrent crypto.

De koers van bitcoin heeft ook flinke klappen gehad afgelopen weekend. De prijs daalde tot onder de 34.000 dollar, dus het is tijd om even te kijken naar het laatste nieuws. Vandaag zijn dat Google, Instagram en het IMF.

Toename bitcoin naar exchanges

Als eerste vertelt hij over de toename van bitcoin naar exchanges. Dit is meestal een teken dat er veel bitcoin verkocht wordt. Mensen willen in dat geval van hun bitcoin af, en sturen het naar de markt om het te verhandelen.

In ander nieuws staat een van de sociale media van Meta centraal; Instagram. Het platform heeft namelijk toegezegd dat zij de NFT’s van vier verschillende blockchains zullen accepteren. Echter, dit is nog niet terug te zien in de koersen van deze munten, aangezien alles ongeveer 25% is gedaald afgelopen week.

IMF en Google

De daling gaat ook gepaard met veel negatief nieuws. Argentinië en de Centraal-Afrikaanse republiek hebben namelijk een waarschuwing gehad van het International Monetairy Fund (IMF). Je kan het haast een dreigement noemen, want deze maatregelen kunnen flinke problemen opleveren voor deze landen.

Daarnaast kwam vandaag wel iets positiefs in het nieuws; Google zal een Web3-team oprichten. Waar dit uit bestaat en wat je hiervan kan verwachten zie je in bovenstaande video, samen met een koersanalyse van vandaag.

Vond jij deze video leuk? Zorg er dan voor dat je jezelf abonneert op het youtube kanaal van BTC Direct! Hij publiceert elke werkdag met een nieuwe video over de laatste nieuwtjes. Zo hoef jij alleen maar achterover te leunen, en wordt je op een begrijpelijke manier bijgepraat.

The post Crypto recap 9 mei: Google, Instagram en dreiging IMF appeared first on BTC Direct | Nieuws.