Iedere werkdag bespreekt Axel de laatste ontwikkelingen binnen de crypto markt. Dit doet hij aan de hand van nieuwsberichten en technische analyses. Zo ben jij altijd binnen een paar minuten bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen omtrent crypto. Tijd om te kijken naar het nieuws!

Goeiemiddag! Het is weer tijd voor de laatste ontwikkelingen in de wereld van crypto. ARK Invest is het bedrijf van de Amerikaanse investeerder Cathie Wood. Het bedrijf heeft voor miljoenen dollars aandelen gekocht in het Block van voormalig Twitter-CEO Jack Dorsey. Een gewaagde zet, die laat zien dat ARK zich niet laat afschrikken door de hevige jacht van de SEC op de industrie. Daarnaast schieten de werkloosheidsclaims in de VS omhoog. Is er een recessie in aantocht? Axel legt je uit wat deze beweging in de markt betekent.

Verder is het handelsvolume op cryptobeurzen historisch laag en zet Binance.US de mogelijkheid tot het storten van Amerikaanse dollars stop. Tot slot duidt Axel de huidige koersen voor je.

ARK Invest koopt voor miljoenen dollars aandelen in het Block van Jack Dorsey

Het ARK Invest van Cathie Wood lijkt niet onder de indruk van de aanval van de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) op de crypto-industrie. Eerder deze week kocht het nog voor 21 miljoen dollar aandelen in Coinbase. Dit keer gaat het om een aankoop van 19,9 miljoen dollar van aandelen in het Block van Bitcoiner Jack Dorsey.

Block – dat vroeger nog Square heette – staat dankzij zijn CEO Jack Dorsey en verschillende gave projecten bekend als een echt Bitcoin-bedrijf.

Het is duidelijk dat men bij ARK Invest niet bang is voor de gevolgen van de rechtszaken tegen onder andere Coinbase en Binance. In principe zou dat de industrie flink kunnen beschadigen, maar het zorgt wellicht ook voor een interessant koopmoment.

Stap veilig over naar BLOX

Heb jij crypto staan bij Binance, Coinbase of het gestopte Litebit en vind je de huidige ontwikkelingen allemaal wel erg spannend worden? Overweeg dan een veilig alternatief en breng je coins onder bij BLOX. Wij bieden jou namelijk een gratis overstapservice! Maak een BLOX-account aan en stort je crypto kosteloos naar je kluis.


Stap gratis over op BLOX ➜

The post Crypto recap 9 juni: crypto handelsvolume historisch laag, recessie VS op komst? appeared first on BLOX | Nieuws.