In deze video behandelt Axel de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Op deze manier ben jij binnen een paar minuten bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen omtrent crypto. Het is tijd om even te kijken naar het laatste nieuws.

Axel brengt je in bovenstaande video binnen een paar minuten op de hoogte van allerlei nieuwtjes en ontwikkelingen in de cryptomarkt. Deze keer gaat Axel het hebben over een nieuwe update van Ethereum. Er zijn namelijk grootse plannen voor maart.

Daarnaast gaat hij het hebben over een grote investeringsbank die naar verluid miljoenen klaar heeft staan op Bitcoin te kopen.

Morgan Stanley wil Bitcoin

Morgan Stanley, een van ‘s werelds grootste investeringsbanken houdt Bitcoin aan namens institutionele klanten van hun fonds. De bank heeft 6,5 biljoen dollar aan assets in beheer. In een nieuwe prospectus valt te lezen dat miljoenen klaar hebben staan voor Bitcoin.

Het Morgan Stanley Europe Opportunity Fund heeft van die biljoenen 3,6 miljoen dollar toegewezen aan GBTC. Dit zijn aandelen van het Grayscale Bitcoin Trust die de werkelijke bitcoin bezit. Volgens de prospectus hebben ze die 3,6 miljoen dollar nog niet volledig gebruikt om GBTC te kopen, dit gaat in stappen.

Verder staat er dat het fonds, in overeenstemming met zijn belangrijkste beleggingsstrategieën, tot 25% van zijn totale activa kan beleggen in een volledige dochteronderneming van het fonds.

Blijf altijd op de hoogte

Ben jij benieuwd naar de rest van het crypto nieuws van vandaag? Klik dan snel op de play knop van bovenstaande video!

Vond jij deze video leuk? Zorg er dan voor dat je jezelf abonneert op het youtube kanaal van BLOX! Wij publiceren elke werkdag een nieuwe video over de laatste nieuwtjes. Zo hoef jij alleen maar achterover te leunen, en word je op een begrijpelijke manier bijgepraat.

The post Crypto recap 9 januari: Ethereum (ETH) update, en grote investeringsbank wil miljoenen in BTC appeared first on BLOX | Nieuws.