In deze video behandelt Axel de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Op deze manier ben jij binnen een paar minuten bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen omtrent crypto. Het is tijd om even te kijken naar het laatste nieuws.

Axel brengt je in bovenstaande video binnen een paar minuten op de hoogte van allerlei nieuwtjes en ontwikkelingen in de cryptomarkt. Deze keer gaat Axel het hebben over de Verenigde Staten. Er heerst namelijk onrust na geruchten dat staking misschien verboden wordt.

Daarnaast gaat Axel het hebben over de Amerikaanse Robinhood Markets Inc. Dit bedrijf is van plan om 55 miljoen aandelen van hun eigen bedrijf terug te kopen van FTX.

Robinhood wil aandelen terugkopen

FTX kocht de aandelen van Robinhood in mei 2022 via Emergent Fidelity Technologies, maar de crypto exchange is inmiddels failliet en de aandelen in beslag genomen. In het laatste winstrapport van Robinhood Markets Inc. staat dat de aandelen een waarde vertegenwoordigen van 550 miljoen dollar.

In het winstrapport van het Amerikaanse Robinhood wordt onderbouwd waarom ze hun eigen aandelen willen terugkopen: ‘De voorgestelde aandelenaankoop onderstreept het vertrouwen dat de raad van bestuur en het managementteam in ons bedrijf hebben.’

Blijf altijd op de hoogte

Ben jij benieuwd naar de rest van het crypto nieuws van vandaag? Klik dan snel op de play knop van bovenstaande video!

Vond jij deze video leuk? Zorg er dan voor dat je jezelf abonneert op het youtube kanaal van BLOX! Wij publiceren elke werkdag een nieuwe video over de laatste nieuwtjes. Zo hoef jij alleen maar achterover te leunen, en word je op een begrijpelijke manier bijgepraat.

Hoofdredacteur gezocht

Lees jij deze artikelen met plezier en wil je graag bijdragen aan onze content? Wij zijn op zoek naar een nieuwe hoofdredacteur met een vlotte pen en een gedegen kennis van de cryptomarkt. Bekijk hier onze vacature en reageer direct!

The post Crypto recap 9 februari: Onrust in de VS, en Robinhood wil eigen aandelen terugkopen van FTX appeared first on BLOX | Nieuws.