Goeiemiddag! Iedere dag bespreken we in onze video de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Vandaag doet Jari dit aan de hand van nieuwsberichten en technische analyses. Zo ben jij supersnel bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen rondom crypto. Laten we kijken naar het laatste nieuws.

De interesse rondom Bitcoin’s ordinals is weer in volle gang. Dit heeft ervoor gezorgd dat de wachtrij voor onbevestigde transacties op het netwerk is toegenomen. Wat betekent dit voor de blockchain? Jari legt het je uit. Ethereum heeft daarentegen juist alle opnames in zijn wachtrij verwerkt en heeft iedereen die zijn validator wilde sluiten zijn coins terug. Verder is er in de VS een presidentskandidaat verschenen met veel interesse in crypto en voert het land Liechtenstein binnenkort meer betalingsmogelijkheden in met Bitcoin.

Krijgt de VS wellicht een pro Bitcoin president?

Robert F. Kennedy Jr. is een Amerikaanse presidentskandidaat voor 2024, en hij staat bekend als een fervent voorstander van Bitcoin. Hij is een Amerikaanse milieuadvocaat, schrijver en uiteraard lid van de Kennedy-familie. Hij is namens de Democratische Partij een van de presidentskandidaten voor 2024.

Op 5 mei 2023 uitte Kennedy zijn bezorgdheid over de mogelijke impact van centrale bank digitale valuta’s (CBDC’s) op individuele vrijheid, democratie en financiële privacy via een reeks tweets. Zonder dat hij het weet, is dat voor ons natuurlijk een passende datum om het onderwerp vrijheid te behandelen. Kennedy’s verzet tegen CBDC’s komt voort uit zijn overtuiging dat ze gebruikt kunnen worden om het financiële leven van mensen te controleren, vooral wanneer er politieke onenigheid is. Wat vindt hij nog meer?

Blijf op de hoogte

Ben jij benieuwd naar de rest van het crypto nieuws van vandaag? Klik dan snel op de play knop van de nieuws video!

Vond jij deze video niet alleen leuk, maar wil je ook meer weten over crypto? Zorg er dan voor dat je jezelf abonneert op het youtube kanaal van BLOX! Wij publiceren elke werkdag een nieuwe video over de laatste nieuwtjes. Zo hoef jij alleen maar achterover te leunen, en word je op een begrijpelijke manier bijgepraat.

The post Crypto recap 8 mei: Bitcoin’s BRC-20 tokens en wachtrij Ethereum opgelost appeared first on BLOX | Nieuws.