In deze video behandelt Jari de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Op deze manier ben jij binnen een paar minuten bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen omtrent crypto. Het is tijd om even te kijken naar het laatste nieuws.

De koers van bitcoin leeft eindelijk op! De munt heeft vandaag alleen al een stijging van 4 tot 5 procent te pakken. Vandaar dat we daarom even in de laatste koersen gaan duiken. Daarnaast gaan we het hebben over de vastgoedmarkt. Er wordt namelijk verwacht dat deze voor ongeveer 50% op de blockchain zal bestaan. Wie dat voorspelt en hoe dat werkt zie je in bovenstaande video!

Cryptomarkt leeft op

Het is eindelijk zover: de koersen van crypto zijn weer terug als voorheen. De rode cijfers maken bijna allemaal plaats voor groene cijfers. Ongeveer de hele cryptomarkt lift mee op deze opwaartse trend.

De vraag is alleen of deze koersen aan zullen houden. Het gaat nu een aantal weken langzamerhand weer wat beter, maar de afgelopen crash zit bij velen nog vers in het achterhoofd. Om meer te weten te komen over de actuele koersen kijk je de video van Jari.

Wat de koers van bitcoin de komende tijd zal doen kan je lezen in onze bitcoin analyse. Hierin wordt uitgelegd waarom de munt nog ongeveer 4.000 dollar omhoog kan in korte tijd.

Blijf altijd op de hoogte

Ben jij benieuwd naar de rest van het crypto nieuws van vandaag? Klik dan snel op de play knop van bovenstaande video!

Vond jij deze video leuk? Zorg er dan voor dat je jezelf abonneert op het youtube kanaal van BTC Direct! Wij publiceren elke werkdag een nieuwe video over de laatste nieuwtjes. Zo hoef jij alleen maar achterover te leunen, en wordt je op een begrijpelijke manier bijgepraat.

The post Crypto recap 8 augustus: cryptomarkt leeft op, en vastgoedmarkt zal voor 50% op blockchain bestaan appeared first on BTC Direct | Nieuws.