Iedere dag bespreekt Axel in zijn video de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Zo ben jij supersnel bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen rondom crypto. Laten we kijken naar het laatste nieuws.

Bitcoin Bijna een Nieuwe All-Time High

Axel begint met het bespreken van de recente prijsactie van Bitcoin, waarbij hij opmerkt dat de prijs van Bitcoin op een opwindend moment kwam, slechts $1000 verwijderd van het bereiken van een nieuwe all-time high (ATH). Deze observatie benadrukt de volatiliteit en het groeipotentieel van Bitcoin, vooral in de context van de recente halving. De halving is een significant evenement dat de beloning voor het minen van Bitcoin halveert, wat ongeveer elke vier jaar plaatsvindt, en heeft een historische impact gehad op de prijs van Bitcoin door het aanbod te verminderen en de schaarste te vergroten.

BlackRock’s Grote Nieuws

Een ander cruciaal onderwerp dat Axel behandelt, is het recente nieuws rondom BlackRock, de grootste vermogensbeheerder ter wereld, en hun toenemende interesse in de cryptocurrency-markt. Dit nieuws wordt gezien als een belangrijke stap voorwaarts voor de acceptatie van cryptocurrency, aangezien de betrokkenheid van een grote institutionele belegger zoals BlackRock de markt legitimiteit kan verlenen en mogelijk meer institutionele beleggers kan aantrekken.

De Rol van ETF’s in de Cryptomarkt

Verder gaat Axel in op de stromen van exchange-traded funds (ETF’s) en hun impact op de cryptocurrency-markt. ETF’s bieden beleggers een manier om in cryptocurrencies te investeren zonder de daadwerkelijke activa te hoeven bezitten, wat de toegankelijkheid en interesse in cryptocurrencies kan vergroten. De bewegingen van ETF’s kunnen inzicht bieden in de investeringspatronen en het sentiment rond cryptocurrencies, wat essentieel is voor het begrijpen van de huidige markttrends.

The post Crypto recap 8 april: Prijsvoorspellingen NA de halving & Groot BlackRock nieuws! appeared first on BLOX | Nieuws.