Crypto Recap: Twee Jaar Bitcoin in El Salvador en Nieuwe ETH ETF Aanvragen

Iedere dag bespreekt Axel in zijn video de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Zo ben jij supersnel bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen rondom crypto. Laten we kijken naar het laatste nieuws.

Twee Jaar Bitcoin in El Salvador: Twee jaar geleden werd Bitcoin officieel een wettig betaalmiddel in El Salvador. Sindsdien heeft het land verschillende ups en downs ervaren met betrekking tot de acceptatie en het gebruik van de cryptocurrency. Wat zijn de belangrijkste lessen die we hieruit kunnen trekken en wat betekent dit voor andere landen die overwegen om crypto te adopteren?

Nieuwe ETH ETF Aanvragen: Zowel VanEck als ARK Invest hebben aanvragen ingediend voor een ETH spot ETF. Als deze aanvragen worden goedgekeurd, kan dit een grote stap voorwaarts betekenen voor de acceptatie van Ethereum als een mainstream investering.

ETH Whales Verhogen Inkopen: Recentelijk is er een toename waargenomen in de aankopen van Ethereum door zogenaamde ‘whales’. Dit zijn individuen of entiteiten die grote hoeveelheden van een cryptocurrency bezitten. Wat betekent deze toename in activiteit voor de prijs van Ethereum?

Geniet jij dagelijks van BLOX? Laat dan van je horen! BLOX is namelijk maar liefst twee keer genomineerd voor Website van het jaar in de categorieën ‘Financieel’ en ‘Financiële apps’! En om deze prijzen daadwerkelijk in de wacht te slepen, hebben wij jouw stem dubbel nodig. Stem dus snel op zowel de site als op onze app en maak ook nog eens kans op toffe prijzen! Stemmen kan tot en met 20 oktober. Kunnen we rekenen op jouw support?

The post Crypto recap 7 september: Bitcoin in El Salvador, twee jaar later appeared first on BLOX | Nieuws.