In deze video behandelt Axel de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Op deze manier ben jij binnen een paar minuten bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen omtrent crypto. Het is tijd om even te kijken naar het laatste nieuws.

Axel brengt je in bovenstaande video binnen een paar minuten op de hoogte van de andere nieuwtjes en ontwikkelingen in de cryptomarkt. Deze keer gaat hij het hebben de grootste crypto exchange van de wereld: Binance. Daarnaast gaat hij het hebben over Terra (LUNA) oprichter Do Kwon, wiens paspoort ongeldig is verklaard.

BNB Chain gehackt

Vannacht zijn transacties op de blockchain van Binance stopgezet vanwege een grote hack. Volgens sommige analyses gaat het om 600 miljoen dollar aan BNB, de crypto van Binance. Het communicatiekanaal van Binance spreekt over een hack van maximaal 80 miljoen dollar. Het specifieke aantal was nog niet zeker en de blockchain – de BNB Chain – werd even stilgelegd.

Vanochtend kwam het nieuws binnen dat de BNB Chain hervat werd. Dit werd bekend na een bericht van het twitteraccount van BNB Chain, waarin het zegt dat het rond half 9 weer operatief was.

Paspoort Do Kwon ongeldig

Do Kwon, de voortvluchtige oprichter van het geïmplodeerde Terra-protocol, is over twee weken zijn Zuid-Koreaanse paspoort kwijt. Als Do Kwon wil voorkomen dat de Zuid-Koreaanse autoriteiten zijn paspoort ongeldig verklaren, dan moet hij deze binnen 14 dagen naar hen opsturen. Met deze nieuwe maatregel van de Zuid-Koreaanse overheid stapelen de problemen zich op voor Do Kwon. 

Blijf altijd op de hoogte

Ben jij benieuwd naar de rest van het crypto nieuws van vandaag? Klik dan snel op de play knop van bovenstaande video!

Vond jij deze video leuk? Zorg er dan voor dat je jezelf abonneert op het youtube kanaal van BLOX! Wij publiceren elke werkdag een nieuwe video over de laatste nieuwtjes. Zo hoef jij alleen maar achterover te leunen, en word je op een begrijpelijke manier bijgepraat.

The post Crypto recap 7 oktober: BNB Chain gehackt, en paspoort Do Kwon ongeldig appeared first on BLOX | Nieuws.