In deze video behandelt Axel de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Op deze manier ben jij binnen een paar minuten bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen omtrent crypto. Het is tijd om even te kijken naar het laatste nieuws.

Axel brengt je in bovenstaande video binnen een paar minuten op de hoogte van de andere nieuwtjes en ontwikkelingen in de cryptomarkt. Deze keer gaat hij het hebben over een nieuwe Ledger wallet, cryptobelasting in de EU en over de CBDC van Nigeria.

Daarnaast neemt hij een duik in de zogenaamde fantokens. Dit zijn cryptovaluta die zijn opgericht als token van bijvoorbeeld een voetbalclub.

Fan-Tokens en het WK voetbal

Fantokens zijn crypto’s gekoppeld aan sportclubs, teams of muzikanten. Je zou verwachten dat het WK een prachtmoment is voor de fantokens van nationale voetbalteams om te shinen, maar niets is minder waar. Het lukt de tokens niet om de aandacht van de fans vast te houden, alle nationale fantokens zijn gekelderd.

Tussen Portugal, Spanje, Brazilië en Argentinië zijn de bijbehorende digitale tokens tussen 60% en 88% procent in prijs gedaald sinds de start van het WK op 20 november. Dit ondanks het feit dat Brazilië, Argentinië en Portugal de kwartfinales hebben bereikt, en Spanje werd ook gezien als kanshebber totdat ze de keeper van Marokko tegenkwamen en spontaan vergaten wat penalty’s zijn.

Blijf altijd op de hoogte

Ben jij benieuwd naar de rest van het crypto nieuws van vandaag? Klik dan snel op de play knop van bovenstaande video!

Vond jij deze video leuk? Zorg er dan voor dat je jezelf abonneert op het youtube kanaal van BLOX! Wij publiceren elke werkdag een nieuwe video over de laatste nieuwtjes. Zo hoef jij alleen maar achterover te leunen, en word je op een begrijpelijke manier bijgepraat.

The post Crypto recap 7 december: Hoe goed doen voetbal-tokens het dit WK? appeared first on BLOX | Nieuws.