Iedere dag bespreekt Axel in zijn video de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Zo ben jij supersnel bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen rondom crypto. Laten we kijken naar het laatste nieuws.

Wereldwijd bijna een half miljard cryptobezitters Een recent rapport toont aan dat het aantal mensen dat cryptocurrency bezit wereldwijd enorm is en blijft groeien. Dit onderstreept het groeiende belang en de acceptatie van digitale valuta’s op wereldschaal. Bekijk het segment hier.

Grayscale eist goedkeuring van de SEC Grayscale, een prominente speler in de crypto-industrie, heeft de SEC benaderd voor de goedkeuring van een Spot ETF. Dit markeert een belangrijke stap in de richting van institutionele acceptatie van crypto. Meer over dit nieuws.

Storing bij Coinbase Coinbase, een van de grootste crypto-exchanges, heeft onlangs te maken gehad met een grote storing. Dit benadrukt het belang van robuuste technische infrastructuren voor crypto-platforms. Details van de storing.

Geniet jij dagelijks van BLOX? Laat dan van je horen! BLOX is namelijk maar liefst twee keer genomineerd voor Website van het jaar in de categorieën ‘Financieel’ en ‘Financiële apps’! En om deze prijzen daadwerkelijk in de wacht te slepen, hebben wij jouw stem dubbel nodig. Stem dus snel op zowel de site als op onze app en maak ook nog eens kans op toffe prijzen! Stemmen kan tot en met 20 oktober. Kunnen we rekenen op jouw support?

The post Crypto recap 6 september: Wereldwijd 0,5 miljard cryptobezitters en Grayscale’s eis aan de SEC appeared first on BLOX | Nieuws.