In deze video behandelt Axel de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Op deze manier ben jij binnen een paar minuten bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen omtrent crypto. Het is tijd om even te kijken naar het laatste nieuws.

Axel brengt je in bovenstaande video binnen een paar minuten op de hoogte van de andere nieuwtjes en ontwikkelingen in de cryptomarkt. Deze keer gaat hij het hebben over MiCa. Nee, niet die zanger, maar de Markets in Crypto-Assets. Dit is de nieuwe Europese regelgeving over cryptocurrency.

MiCA is een set regels en aanbevelingen voor alle lidstaten hoe om te gaan met cryptocurrency. Hiermee wil de EU meer uniformiteit bereiken. De gedachte is om gezamenlijk op te treden om consumenten te beschermen, en het witwassen via crypto tegen te gaan. Axel vertelt je meer in de video.

Daarnaast is er iets moois te winnen: een kaartje voor Bitcoin Amsterdam 2022!

Win een kaartje!

De Bitcoin Conferentie komt naar Europa. Op 12, 13 en 14 oktober wordt Amsterdam voor heel eventjes de bitcoinhoofdstad van de wereld. Bitcoiners vanuit de hele wereld komen naar Nederland om hier te spreken over de meest beroemde cryptocurrency ter wereld.

Omdat wij officieel mediapartner zijn, mogen wij een kaartje weggeven voor Bitcoin Amsterdam 2022 (t.w.v. 449 euro). Wil jij weten hoe? Klik dan hier!

Blijf altijd op de hoogte

Ben jij benieuwd naar de rest van het crypto nieuws van vandaag? Klik dan snel op de play knop van bovenstaande video!

Vond jij deze video leuk? Zorg er dan voor dat je jezelf abonneert op het youtube kanaal van BLOX! Wij publiceren elke werkdag een nieuwe video over de laatste nieuwtjes. Zo hoef jij alleen maar achterover te leunen, en word je op een begrijpelijke manier bijgepraat.

The post Crypto recap 6 oktober (winactie): MiCa is goedgekeurd appeared first on BLOX | Nieuws.