In deze video behandelt Axel de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Op deze manier ben jij binnen een paar minuten bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen omtrent crypto. Het is tijd om even te kijken naar het laatste nieuws.

Axel brengt je in bovenstaande video binnen een paar minuten op de hoogte van allerlei nieuwtjes en ontwikkelingen in de cryptomarkt. Deze keer bespreekt hij de moeilijkheden die meerdere grote spelers in de crypto markt nog altijd doormaken. En waarom neemt het aantal Bitcoin ATMs wereldwijd af?

Daarentegen gaat het goed bij Yuga Labs: vandaag wordt de eerste Bitcoin NFT-collectie geveild.

Doet Binance illegaal zaken in de VS? Dit is wat de SEC erover zegt

De Amerikaanse tak van Binance wordt ervan verdacht illegaal hun diensten aan te bieden. Volgens een woordvoerder van de financiële waakhond SEC (Securities and Exchange Commission) heeft de cryptobeurs hier nooit toestemming of een vergunning voor gekregen.

Het verwijt van de SEC kent twee delen. Het eerste feit is dat Binance US crypto en andere assets van het failliete Voyager wil overnemen, wat een overtreding van de effectenwetgeving zou kunnen zijn. Het tweede argument is dat Binance US in zijn geheel illegaal is en opereert als een ongeregistreerde effectenbeurs.

Binance US zegt dat de SEC specifieker zou moeten zijn en vindt de beschuldigingen betreurenswaardig.

Blijf altijd op de hoogte

Ben je benieuwd naar de rest van het crypto nieuws van vandaag? Klik dan snel op de play knop van bovenstaande video!

En vond jij deze video leuk? Zorg er dan voor dat je jezelf abonneert op het youtube kanaal van BLOX! Wij publiceren elke werkdag een nieuwe video over de laatste nieuwtjes. Zo hoef jij alleen maar achterover te leunen, en word je op een begrijpelijke manier bijgepraat.

Contentspecialist gezocht

Lees jij deze artikelen met plezier en wil je graag bijdragen aan onze content? Wij zijn op zoek naar een nieuwe content specialist crypto met een vlotte pen en kennis van de cryptomarkt. Bekijk hier onze vacature en reageer direct!

The post Crypto recap 6 maart: marktreuzen hebben het nog altijd moeilijk, aantal Bitcoin ATMs neemt af appeared first on BLOX | Nieuws.