In zijn nieuwsvideo bespreekt Axel de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij aan de hand van nieuwsberichten en technische analyses. Zo ben jij altijd binnen een paar minuten bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen rondom crypto. Laten we kijken naar het laatste nieuws!

Vandaag bespreekt Axel de bijzondere mijlpaal van het bedrijf MicroStrategy. Het bekende bedrijf van Michael Saylor heeft inmiddels al 140.000 Bitcoin aangekocht om zijn portfolio te versterken. Daarnaast een bijzondere vondst: op bepaalde Macbook-modellen is namelijk de whitepaper te vinden van Bitcoin. Dit is het ‘geboortedocument’ van de eerste cryptomunt, waarin zijn concept wordt beschreven. Met een speciale zoekopdracht kunnen veel Macbook-eigenaren dit document terugvinden op hun apparaat. Betekent dit dat Apple een groot fan is van het werk van Satoshi Nakamoto?

Verder bereidt de Zwitserse staatsbank PostFinance zich voor op de handel in Bitcoin en hervat een Amerikaans bedrijf het minen van deze munt. Dit doet het na tijdelijk gestopt te zijn door klachten over geluidsoverlast en vindt plaats nabij een bijzondere plek: de Niagara watervallen. Tot slot maakte de rapper Snoop Dogg zijn opwachting tijdens een Amerikaans sportevenement. Hij droeg daarbij een gouden ledger met diamanten als ketting.

Apple verstopt BTC Whitepaper op Macbooks

Is Apple een geheime Bitcoin voorstander of heeft een werknemer stiekem actie ondernomen? Dat is de vraag die de Bitcoin community zichzelf momenteel stelt. De Amerikaanse techblogger Andy Baio onthulde namelijk dat de Bitcoin whitepaper is verborgen op elke moderne versie van macOS.

De Bitcoin whitepaper wordt ook wel gezien als hét geboortedocument van Bitcoin. Dit document bevat namelijk alle informatie over Bitcoin en de Bitcoin-blockchain, en is geschreven door Satoshi Nakamoto, de anonieme uitvinder van Bitcoin. De Bitcoin Whitepaper is te vinden op elke nieuwe versie van macOS sinds 10.14.0, die werd uitgebracht in september 2018. Andy Baio kwam hier blijkbaar per ongeluk achter toen hij zijn printer probeerde te fixen.

Blijf op de hoogte!

Ben jij benieuwd naar de rest van het crypto nieuws van vandaag? Klik dan snel op de play knop van bovenstaande video!

Vond jij deze video niet alleen leuk, maar wil je ook meer weten over crypto? Zorg er dan voor dat je jezelf abonneert op het youtube kanaal van BLOX! Wij publiceren elke werkdag een nieuwe video over de laatste nieuwtjes. Zo hoef jij alleen maar achterover te leunen, en word je op een begrijpelijke manier bijgepraat.

Contentspecialist gezocht

Lees jij deze artikelen met plezier en wil je graag bijdragen aan onze content? Wij zijn op zoek naar een nieuwe hoofdredacteur met een vlotte pen en een gedegen kennis van de cryptomarkt. Bekijk hier onze vacature en reageer direct!

The post Crypto recap 6 april: Apple is fan van Bitcoin en Microstrategy bereikt mijlpaal appeared first on BLOX | Nieuws.