Crypto Recap: FTX schuift met crypto en London Stock Exchange op blockchain

Iedere dag bespreekt Axel in zijn video de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Zo ben jij supersnel bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen rondom crypto. Laten we kijken naar het laatste nieuws.

FTX schuift met hun voorraden Bitcoin en andere crypto Het failliette FTX is begonnen met het schuiven van hun voorraden Bitcoin en andere cryptovaluta. Dit heeft bij sommige beleggers voor nervositeit gezorgd. Er zijn speculaties dat er mogelijk een grote dump van cryptovaluta op komst is.

London Stock Exchange op blockchain In een opmerkelijke ontwikkeling is bekend geworden dat de London Stock Exchange overweegt om blockchain-technologie te gebruiken voor haar operaties. Dit zou een grote stap voorwaarts zijn in de acceptatie van blockchain in de traditionele financiële wereld.

Meer nieuws in de video van Axel Voor meer gedetailleerde informatie en analyses over deze en andere recente gebeurtenissen in de crypto wereld, bekijk de video van Axel. Abonneer je op het kanaal voor het laatste bitcoin nieuws en updates over de koers.

Geniet jij dagelijks van BLOX? Laat dan van je horen! BLOX is namelijk maar liefst twee keer genomineerd voor Website van het jaar in de categorieën ‘Financieel’ en ‘Financiële apps’! En om deze prijzen daadwerkelijk in de wacht te slepen, hebben wij jouw stem dubbel nodig. Stem dus snel op zowel de site als op onze app en maak ook nog eens kans op toffe prijzen! Stemmen kan tot en met 20 oktober. Kunnen we rekenen op jouw support?

The post Crypto recap 5 september: FTX verplaatst Bitcoin, wat betekent dit? appeared first on BLOX | Nieuws.