In deze video behandelt Axel de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Op deze manier ben jij binnen een paar minuten bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen omtrent crypto. Het is tijd om even te kijken naar het laatste nieuws.

De koers van bitcoin lijkt inmiddels in een winterslaap te zitten. Toch zijn er tekens dat bitcoin niet wil slapen, maar juist in een voorbereidingsfase zit. Sinds de koers de huidige ondersteuning verloor, gaat de prijs zijwaarts. Dit doelt meestal op het ‘opladen’ voordat er een grote beweging aankomt. Meer hierover lees je vandaag in de analyse van Kasper met onderbouwing van grafieken.

Slim in crypto

In deze video gaan we het namelijk hebben over andere dingen. We bespreken onder andere een website die de overheid heeft gemaakt. Deze website heet slimincrypto.nl en is bedoeld om – je raadt het vast al – mensen slimmer te maken in crypto. Sigrid Kaag deelde deze website vandaag met een overtuigend negatieve quote:

“Met ‘Slim in Crypto’ informeren we jongeren over de risico’s van crypto’s. Er kan met crypto’s namelijk veel fout gaan en je kunt snel geld verliezen. Kijk dus verder dan social media en áls je crypto’s koopt, gebruik alleen geld dat je kunt missen!”, aldus een tweet van Kaag. Meer hierover zie je in de video van Axel!

Blijf altijd op de hoogte

Ben jij benieuwd naar de rest van het crypto nieuws van vandaag? Klik dan snel op de play knop van bovenstaande video!

Vond jij deze video leuk? Zorg er dan voor dat je jezelf abonneert op het youtube kanaal van BTC Direct! Wij publiceren elke werkdag een nieuwe video over de laatste nieuwtjes. Zo hoef jij alleen maar achterover te leunen, en wordt je op een begrijpelijke manier bijgepraat.

The post Crypto recap 5 september: een crypto website van de overheid appeared first on BTC Direct | Nieuws.