Tijd voor een nieuwe update van Axel, waar we de meest recente en spannende ontwikkelingen in de crypto bespreken.

Win Tickets voor Bitcoin Amsterdam 2023!
Opgelet! Er zijn tickets te winnen voor het Bitcoin Amsterdam 2023, dat a.s. donderdag en vrijdag plaatsvind op het Westergasterrein. Wat kunnen we verwachten van dit evenement en welke impact zal het hebben op de Bitcoin koers en de crypto-gemeenschap?

Top Omzetten voor Grote Miners
September was een topmaand voor grote miners, wat een positief teken is voor de crypto-mining industrie. De vraag is: hoe zal deze groei in de miningsector de prijs en stabiliteit van Bitcoin beïnvloeden in de komende periode?

Mogelijke Samenwerking Tussen CZ en SBF
In 2019 overwogen CZ en SBF bijna om samen een exchange te starten. Deze onthulling brengt de mogelijkheid van toekomstige samenwerkingen en allianties in de cryptowereld aan het licht. Kunnen we meer van dergelijke samenwerkingsverbanden verwachten in de toekomst?

Geniet jij dagelijks van BLOX? Laat dan van je horen! BLOX is namelijk maar liefst twee keer genomineerd voor Website van het jaar in de categorieën ‘Financieel’ en ‘Financiële apps’! En om deze prijzen daadwerkelijk in de wacht te slepen, hebben wij jouw stem dubbel nodig. Stem dus snel op zowel de site als op onze app en maak ook nog eens kans op toffe prijzen! Stemmen kan tot en met 20 oktober. Kunnen we rekenen op jouw support?

The post Crypto recap 5 oktober: WIN: Tickets Bitcoin Amsterdam 2023! appeared first on BLOX | Nieuws.