In de video van vandaag bespreekt Axel de nieuwste ontwikkelingen in de wereld van cryptocurrency, met een speciale focus op de nieuwe lending feature bij BLOX, de lopende rechtszaak tegen SBF, en een belangrijke overwinning voor Nederlandse cryptobedrijven tegen DNB.

Hoofdonderwerp: Nieuwe Feature bij BLOX – Crypto Lending

BLOX introduceert een nieuwe feature: crypto lending, waarmee je tot wel 5% rendement kunt behalen op jouw crypto. We kijken hoe de feature werkt, de potentiële voordelen, en hoe je kunt starten met het verdienen van rendement met BLOX Lending.

Aanvullend Nieuws: De Rechtszaak tegen SBF

De rechtszaak tegen SBF is van start gegaan, en biedt een overzicht van wat er op de eerste dag is besproken en wat dit kan betekenen voor de crypto-gemeenschap en de betrokken partijen.

Nederlandse Cryptobedrijven Winnen Zaak tegen DNB

In een baanbrekende zaak hebben Nederlandse cryptobedrijven een overwinning behaald tegen DNB. We kijken naarr de details van de zaak, de uitspraak, en de mogelijke implicaties voor de Nederlandse crypto-industrie.

Geniet jij dagelijks van BLOX? Laat dan van je horen! BLOX is namelijk maar liefst twee keer genomineerd voor Website van het jaar in de categorieën ‘Financieel’ en ‘Financiële apps’! En om deze prijzen daadwerkelijk in de wacht te slepen, hebben wij jouw stem dubbel nodig. Stem dus snel op zowel de site als op onze app en maak ook nog eens kans op toffe prijzen! Stemmen kan tot en met 20 oktober. Kunnen we rekenen op jouw support?

The post Crypto recap 5 oktober: NIEUW! Crypto lending bij BLOX en overwinning op DNB. appeared first on BLOX | Nieuws.