In deze video behandelt Jari de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Op deze manier ben jij binnen een paar minuten bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen omtrent crypto. Het is tijd om even te kijken naar het laatste nieuws.

De koers van bitcoin doet al dagen bijna niks, vandaar dat we vandaag niet te veel woorden vuil maken aan de koers. Laten we meteen in het laatste nieuws duiken.

Vandaag gaan we het hebben over crypto-interesse. Hiermee bedoelen we de interesse die er wereldwijd is naar crypto. Dit wordt berekend over het aantal zoekopdrachten naar crypto, en daaruit blijkt dat er over het algemeen 16% minder belangstelling is in crypto in vergelijking met vorig jaar.

Nederland hardste gezakt

De grootste daling van de wereld kwam van Nederland, waar 37% minder mensen belangstelling hadden voor crypto. Jari vertelt hier meer over in de video. Ons land werd hierin gevolgd door de Ierland (30%) en Nieuw-Zeeland (28%).

Het hoeft ook niet allemaal zo negatief te zijn; in sommige landen is de interesse wel gegroeid! Het land waarin de belangstelling het meeste is gegroeid komt niet als een verrassing. De Centraal-Afrikaanse Republiek overtreft elk land ter wereld met een stijging van bijna 600%. Het Afrikaanse land heeft dit jaar namelijk bitcoin geadopteerd als een wettig betaalmiddel. Het is dus logisch dat zo’n land een flinke stijging maakt qua interesse.

Blijf altijd op de hoogte

Ben jij benieuwd naar de rest van het crypto nieuws van vandaag? Klik dan snel op de play knop van bovenstaande video!

Vond jij deze video leuk? Zorg er dan voor dat je jezelf abonneert op het youtube kanaal van BTC Direct! Wij publiceren elke werkdag een nieuwe video over de laatste nieuwtjes. Zo hoef jij alleen maar achterover te leunen, en wordt je op een begrijpelijke manier bijgepraat.

The post Crypto recap 5 augustus: crypto-interesse in Nederland zakt hardste ter wereld appeared first on BTC Direct | Nieuws.