Iedere dag bespreekt Axel in zijn video de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Zo ben jij supersnel bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen rondom crypto. Laten we kijken naar het laatste nieuws.

Vandaag in de nieuwsvideo: Sam Bankman Fried, de oprichter van FTX, komt mogelijk nog verder in de problemen. De details van deze ontwikkeling worden in de video uitgebreid besproken. Daarnaast hebben FTX en Genesis een akkoord bereikt, wat mogelijk leidt tot terugbetalingen voor gedupeerde investeerders.
Verder doet Brain Armstrong, de CEO van Coinbase, een boekje open over de werkwijze van de SEC. Dit biedt een uniek inzicht in de interactie tussen crypto bedrijven en regelgevende instanties. Tot slot duidt Axel de koersen voor je.

Sam Bankman Fried mogelijk nóg verder in de problemen

In de video wordt uitgebreid ingegaan op de problemen waar Sam Bankman Fried mogelijk mee te maken krijgt. De details worden besproken en de mogelijke gevolgen voor FTX en de bredere crypto markt worden geanalyseerd.

FTX en Genesis bereiken akkoord, terugbetalingen dichterbij?

FTX en Genesis hebben een akkoord bereikt dat mogelijk leidt tot terugbetalingen voor gedupeerde investeerders. Dit is een belangrijke ontwikkeling die de stabiliteit en het vertrouwen in de crypto markt kan bevorderen.

Brain Armstrong doet boekje over werkwijze SEC open

Brain Armstrong, de CEO van Coinbase, heeft enkele onthullingen gedaan over de werkwijze van de SEC. Dit biedt een uniek inzicht in de interactie tussen crypto bedrijven en regelgevende instanties, en kan van invloed zijn op toekomstige beslissingen en strategieën van bedrijven in de crypto ruimte.

The post Crypto recap 31 juli: Akkoord tussen FTX en Genesis, Coinbase CEO Praat over SEC appeared first on BLOX | Nieuws.