Iedere werkdag bespreken we in onze nieuwsvideo de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doen we met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Zo ben jij weer snel bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen rondom crypto. Laten we kijken naar het laatste nieuws.

Vandaag praat Jari je weer bij over het laatste nieuws uit cryptoland. En er is goed nieuws voor Bitcoin Ordinals: het aantal nieuwe gebruikers is de grens van 10 miljoen inschrijvingen gepasseerd. Hebben de nieuwe BRC-20 tokens hier iets mee te maken? Daarnaast ook een mijlpaal voor de crypto-ondernemingen BLOX enBTC Direct: deze bedrijven bieden hun werknemers nu 5 jaar een gedeeltelijk salaris in Bitcoin aan. Welke voordelen dit met zicht meebrengt, legt Jari je uit.

Verder is er in de VS een akkoord bereikt over het schuldenplafond en heeft Arthur Hayes, een bekende Bitcoin-expert zijn visie gedeeld over de nabije toekomst van Bitcoin. Tot slot duidt Jari ook nog even de huidige koersen.

5 jaar Bitcoin salaris voor medewerkers BLOX & BTC Direct

Voor sommigen is het nog toekomstmuziek, voor anderen al lang een realiteit: een salaris uitbetaald in Bitcoin. Voor de medewerkers van BLOX en zusterbedrijf BTC Direct is het deze maand precies 5 jaar geleden dat zij voor het eerst een stukje salaris in Bitcoin ontvingen. Een mijlpaal, want de Nijmeegse crypto-onderneming was hiermee de eerste in Europa.

Welke voordelen zitten er dan aan een (gedeeltelijk) Bitcoin salaris? Ten eerste: een flink rendement. Wie al 5 jaar lang maandelijks 100 euro opzij zet bij een bank, heeft nu zo’n 6000 euro gespaard, wellicht aangevuld met wat rente. Eenzelfde maandelijkse investering in Bitcoin daarentegen zou op dit moment zo’n 15.000 euro waard zijn!

Blijf op de hoogte

Ben jij benieuwd naar de rest van het crypto nieuws van vandaag? Klik dan snel op de play knop van de nieuws video!

Vond jij deze video niet alleen leuk, maar wil je ook meer weten over crypto? Zorg er dan voor dat je jezelf abonneert op het youtube kanaal van BLOX! Wij publiceren elke werkdag een nieuwe video over de laatste nieuwtjes. Zo hoef jij alleen maar achterover te leunen, en word je op een begrijpelijke manier bijgepraat.

The post Crypto recap 30 mei: mijlpaal voor Bitcoin Ordinals en VS akkoord over schuldenplafond appeared first on BLOX | Nieuws.