In deze video bespreekt Axel de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij aan de hand van nieuwsberichten en technische analyses. Op deze manier ben jij altijd binnen een paar minuten bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen rondom crypto. Laten we kijken naar het laatste nieuws!

Vandaag brengt Axel je zoals altijd binnen enkele minuten op de hoogte van de laatste nieuwstjes en ontwikkelingen binnen de cryptomarkt. Deze keer bespreekt hij de nieuwe stijging bij Bitcoin, maar ook de nieuwe regels waarover het Europese Parlement inmiddels akkoord is. Ook komt de nieuwste update van het Ethereum-netwerk aan bod, waarvoor nu een officiële datum bekend is gemaakt: 12 april.

Verder gaat Axel het hebben over de Metaverse van Disney, waar de bekende sprookjesfabriek zijn handen nu vanaf trekt. En ondertussen is ook bekend geworden dat klanten van het failliete Voyager nóg langer zullen moeten wachten op teruggave van hun verloren crypto.

Comeback voor Bitcoin

Hoewel sommige analisten deze stijging zagen aankomen, blijft de Bitcoin koers zich voor de meesten onvoorspelbaar gedragen. Bitcoin, de grootste cryptocurrency ter wereld, bereikte vanochtend vroeg voor het eerst sinds 13 juni 2022 de grens van 29.000 dollar. Om precies te zijn was de koers van Bitcoin om 04:30 uur vanochtend 29.134 dollar. Dit is een opmerkelijke mijlpaal, vooral als we bedenken dat de koers van Bitcoin begin dit jaar nog onder de 17.000 dollar lag. Sindsdien heeft de cryptocurrency echter een flinke stijging doorgemaakt.

Blijf op de hoogte!

Ben jij benieuwd naar de rest van het crypto nieuws van vandaag? Klik dan snel op de play knop van bovenstaande video!

Vond jij deze video niet alleen leuk, maar wil je ook meer weten over crypto? Zorg er dan voor dat je jezelf abonneert op het youtube kanaal van BLOX! Wij publiceren elke werkdag een nieuwe video over de laatste nieuwtjes. Zo hoef jij alleen maar achterover te leunen, en word je op een begrijpelijke manier bijgepraat.

Contentspecialist gezocht

Lees jij deze artikelen met plezier en wil je graag bijdragen aan onze content? Wij zijn op zoek naar een nieuwe hoofdredacteur met een vlotte pen en een gedegen kennis van de cryptomarkt. Bekijk hier onze vacature en reageer direct!

The post Crypto recap 30 maart: nieuwe regels en stijging voor BTC, datum bekend voor ETH-update appeared first on BLOX | Nieuws.