In deze video behandelt Jari de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Op deze manier ben jij binnen een paar minuten bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen omtrent crypto. Het is tijd om even te kijken naar het laatste nieuws.

Jari brengt je in bovenstaande video binnen een paar minuten op de hoogte van de andere nieuwtjes en ontwikkelingen in de cryptomarkt. Deze keer blikt hij terug naar het jaar 2022.

2022

Dit was helaas geen positief jaar voor crypto. Het ligt nog vers in het geheugen dat Terra (LUNA) volledig instortte en daarnaast ging één van de grootste crypto exchanges failliet. 

Ondanks dit slechte jaar, waren er gelukkig ook positieve dingen: de Merge van Ethereum en Bitcoin Amsterdam (de eerste Bitcoin Conferentie in Europa). In bovenstaande video blikt Jari terug op 2022.

Wat kunnen we in 2023 verwachten?

Het is een jaar waarin er heel veel gebeurd is. Van het omvallen van crypto-grootheden tot de Verenigde Staten die wetten maakte voor de ongereguleerde cryptomarkt. We hebben veel dalingen meegemaakt sinds dat crypto bestaat, en 2022 is de zoveelste in het rijtje.

De koers van Bitcoin leverde dit jaar bijna tweederde van zijn prijs in, vergelijkbaar met de jaren 2014 (-56%) en 2018 (-73%). De jaren na deze grote dompers steeg de koers in de jaren erna. Bitcoin investeerders hopen natuurlijk dat 2023 deze trend zal doorzetten, maar zo onvoorspelbaar als deze munt is, kunnen we het niet zeker weten.

Blijf altijd op de hoogte

Ben jij benieuwd naar de rest van het crypto nieuws van vandaag? Klik dan snel op de play knop van bovenstaande video!

Vond jij deze video leuk? Zorg er dan voor dat je jezelf abonneert op het youtube kanaal van BLOX! Wij publiceren elke werkdag een nieuwe video over de laatste nieuwtjes. Zo hoef jij alleen maar achterover te leunen, en word je op een begrijpelijke manier bijgepraat.

The post Crypto recap 30 december: dit was bitcoin in 2022! appeared first on BLOX | Nieuws.