De cryptowereld staat nooit stil, en vandaag was weer een dag vol verrassingen. We gaan kijken naar de juridische ontwikkelingen die de cryptomarkt hebben opgeschud en naar verschillende nieuwtjes van Tether.

SBF Veroordeeld

SBF, een bekende naam in de cryptowereld, is veroordeeld voor alle beschuldigingen tegen hem. Dit nieuws heeft veel stof doen opwaaien en zorgt voor veel vragen over wat dit betekent voor de toekomst van crypto en de regels die daarbij horen. Wat gaat dit vonnis betekenen voor het vertrouwen in crypto-bedrijven en hun leiders?

PayPal Krijgt Post van de SEC

PayPal, een grote speler in online betalingen, heeft een waarschuwing gekregen van de SEC over hun werk met stablecoins. Dit laat zien dat de toezichthouders steeds meer oog hebben voor de wereld van stablecoins. Wat gaat deze juridische druk doen met de plannen van grote financiële bedrijven?

Tether Eist de Aandacht Op

Tether, de maker van de gelijknamige stablecoin, heeft weer flinke stappen gemaakt én komt met meer investeringsnieuwtjes. Tether is een van de meest gebruikte stablecoins, dus elke stap die zij zetten kan veel invloed hebben.

The post Crypto recap 3 november: SBF schuldig aan ALLE aanklachten en PayPal gedagvaard door SEC appeared first on BLOX | Nieuws.