In deze video behandelt Axel de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Op deze manier ben jij binnen een paar minuten bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen omtrent crypto. Het is tijd om even te kijken naar het laatste nieuws.

Axel brengt je in bovenstaande video binnen een paar minuten op de hoogte van de andere nieuwtjes en ontwikkelingen in de cryptomarkt. Deze keer gaat hij het hebben over de nieuwe renteverhogingen in de Verenigde Staten. De Federal Reserve (Amerikaanse centrale bank) heeft deze met 75 basispunten verhoogd, wat in de praktijk betekent dat de rente met 0,75% omhoog gaat.

Daarnaast gaat Axel het hebben over Instagram. Dit social media platform van moederbedrijf Meta gaat namelijk de handel in NFT’s aanbieden. Wat kunnen we hier binnenkort mee?

NFT’s op Instagram

Creatievelingen kunnen binnenkort hun eigen digitale verzamelobjecten maken op Instagram en deze verkopen aan fans, zowel op als buiten Instagram. Instagram biedt programma’s om NFT’s te maken, te presenteren en te verkopen.

De functies zijn al live gezet, maar tot nu toe alleen voor een kleine groep Amerikanen. Volgens Meta wordt dit snel uitgebreid naar andere landen. Daarnaast zegt Meta dat de Phantom-wallet van Solana hiervoor gebruikt kan worden, en dat collecties van OpenSea via Instagram bekeken kunnen worden. Meer hierover zie je in de video van vandaag!

Blijf altijd op de hoogte

Ben jij benieuwd naar de rest van het crypto nieuws van vandaag? Klik dan snel op de play knop van bovenstaande video!

Vond jij deze video leuk? Zorg er dan voor dat je jezelf abonneert op het youtube kanaal van BLOX! Wij publiceren elke werkdag een nieuwe video over de laatste nieuwtjes. Zo hoef jij alleen maar achterover te leunen, en word je op een begrijpelijke manier bijgepraat.

The post Crypto recap 3 november: Instagram biedt handel in NFT’s aan, en FED verhoogt rente met 0,75% appeared first on BLOX | Nieuws.