In deze video behandelt Axel de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Op deze manier ben jij binnen een paar minuten bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen omtrent crypto. Het is tijd om even te kijken naar het laatste nieuws.

Axel brengt je in bovenstaande video binnen een paar minuten op de hoogte van allerlei nieuwtjes en ontwikkelingen in de cryptomarkt. Deze keer is het feest! Bitcoin is vandaag namelijk 14 jaar oud geworden. In de bovenstaande video hoor je daar meer over.

Daarnaast blijkt dat de WEF niet zo slecht naar crypto kijkt. Zelfs terwijl het vergeleken wordt met de dot-com bubbel.

De WEF over crypto

Het World Economic Forum (WEF) staat niet geheel negatief tegenover crypo. Sterker nog, in een nieuw bericht wordt gezegd dat de crypto winter van 2022 – die volgens het WEF “meer voelt als een crypto ijstijd” – een keerpunt zou kunnen betekenen voor de industrie.

“Samen met een breed verlies aan vertrouwen, economische waarde en een markt bezaaid met de grafstenen van mislukte bedrijven en projecten, blijft het tijdperk van cryptospeculatie misschien bevroren in het ijs, om plaats te maken voor een Cambrische explosie voor verantwoordelijke, always-on internetfinanciering”, zo luidde het bericht.

Maar hoe wordt een vergelijking met de dot-com bubbel als positief gezien? Dit zit je in de video!

Blijf altijd op de hoogte

Ben jij benieuwd naar de rest van het crypto nieuws van vandaag? Klik dan snel op de play knop van bovenstaande video!

Vond jij deze video leuk? Zorg er dan voor dat je jezelf abonneert op het youtube kanaal van BLOX! Wij publiceren elke werkdag een nieuwe video over de laatste nieuwtjes. Zo hoef jij alleen maar achterover te leunen, en word je op een begrijpelijke manier bijgepraat.

The post Crypto recap 3 januari: Bitcoin 14 jaar oud, en de toekomst van crypto volgens WEF appeared first on BLOX | Nieuws.