In deze video behandelt Axel de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Op deze manier ben jij binnen een paar minuten bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen omtrent crypto. Het is tijd om even te kijken naar het laatste nieuws.

Axel brengt je in bovenstaande video binnen een paar minuten op de hoogte van de andere nieuwtjes en ontwikkelingen in de cryptomarkt. Deze keer gaat hij het over de samenwerking tussen Chainlink (LINK) en SWIFT.

LINK en SWIFT

Chainlink heeft een samenwerking aangekondigd met het internationale betalingsberichtennetwerk, de Society for Worldwide Interbank Financial Telecommunication (SWIFT). De twee kennen elkaar al een tijdje, maar starten nu een project genaamd CCIP.

Daarnaast gaat Axel het hebben over de Europese Centrale Bank. De ECB heeft weer uitgehaald naar crypto, maar nu met een eeuwenoud argument.

ECB haalt oude koeien uit de sloot

Christine Lagarde, de voorzitter van de Europese Centrale Bank (ECB), is nooit echt fan geweest van cryptocurrency’s. Dat blijkt nu weer, aangezien ze opnieuw haar zorgen uitte over deze digitale valuta’s. Ze denkt namelijk dat crypto een bedreiging vormt voor de ECB.

Deze keer gebruikt ze een referentie naar de eeuw van de ‘vrije banken’ in de Verenigde Staten, waarin iedereen een eigen bank mocht beginnen, en banken hun eigen geld mochten maken. Meer hierover zie je in de video!

Blijf altijd op de hoogte

Ben jij benieuwd naar de rest van het crypto nieuws van vandaag? Klik dan snel op de play knop van bovenstaande video!

Vond jij deze video leuk? Zorg er dan voor dat je jezelf abonneert op het youtube kanaal van BLOX! Wij publiceren elke werkdag een nieuwe video over de laatste nieuwtjes. Zo hoef jij alleen maar achterover te leunen, en word je op een begrijpelijke manier bijgepraat.

The post Crypto recap 29 september: samenwerking Chainlink (LINK) en SWIFT, en de ECB haalt uit naar crypto appeared first on BLOX | Nieuws.