In deze video behandelt Axel de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Op deze manier ben jij binnen een paar minuten bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen omtrent crypto. Het is tijd om even te kijken naar het laatste nieuws.

De koers van bitcoin staat inmiddels op 24.000 dollar. Dit is nauwelijks een procent hoger dan gisteren, maar altcoins gaan wel hard. Vandaag stond BADGER 45% in het groen, en Live Peer Token (LPT) met maar liefst 65%.

Vandaag gaan we het weer eens hebben over de de nieuwste inflatiecijfers. De inflatie is namelijk flink gegroeid naar 11,6%. Daarnaast gaan we kijken naar de problemen van Voyager en Celsius, want het is één grote puinhoop bij deze bedrijven.

Voyager en Celsius

Het zal bijna niemand ontgaan zijn: de liquiditeitsproblemen bij Voyager Digital en Celsius. De twee Amerikaanse crypto-leenplatformen staan aan de rand van hun financiële ondergang. Dat is op zichzelf al erg genoeg voor de gebruikers, maar vandaag komt daar voor beide partijen nog meer ellende bij.

Het leenplatform Voyager Digital heeft namelijk valse en misleidende beloftes op de website staan. Het bedrijf wordt ervan beschuldigd dat het hun klanten voorloog over eventuele bescherming vanuit de Amerikaanse overheid in het geval van een faillissement.

Ook Celsius, dat momenteel middenin een faillissementsprocedure zit, heeft er nieuwe problemen bijgekregen. Op 26 juli stuurde het bedrijf zelf namelijk een mail uit naar hun klanten, waarin het opbiecht dat hun e-mailadressen gelekt zijn.

Blijf altijd op de hoogte

Ben jij benieuwd naar de rest van het crypto nieuws van vandaag? Klik dan snel op de play knop van bovenstaande video!

Vond jij deze video leuk? Zorg er dan voor dat je jezelf abonneert op het youtube kanaal van BTC Direct! Wij publiceren elke werkdag een nieuwe video over de laatste nieuwtjes. Zo hoef jij alleen maar achterover te leunen, en wordt je op een begrijpelijke manier bijgepraat.

The post Crypto recap 29 juli: inflatie van 11,6%, en nog meer problemen bij Voyager en Celsius (CEL) appeared first on BTC Direct | Nieuws.