Iedere dag bespreekt Axel in zijn video de meest recente gebeurtenissen in de cryptomarkt. Met de ondersteuning van nieuwsberichten en technische analyses, zorgt hij ervoor dat je volledig op de hoogte bent van de laatste belangrijke gebeurtenissen rondom crypto. Laten we duiken in het nieuws van vandaag.

Gerucht: Ripple kondigt morgen beursgang aan Er gonst een gerucht in de cryptowereld dat Ripple, het bedrijf achter de XRP cryptocurrency, morgen een beursgang zal aankondigen. Dit heeft al geleid tot veel speculatie en discussie onder investeerders en experts. Wat betekent dit voor de toekomst van Ripple en XRP? Bekijk het segment hier.

BlockFi krijgt groen licht voor terugbetaling Na recente problemen heeft BlockFi eindelijk toestemming gekregen om zijn gedupeerde klanten terug te betalen. Dit is een belangrijke stap voor het bedrijf om het vertrouwen van zijn gebruikers terug te winnen. Meer details in dit segment.

Binance trekt zich terug uit Rusland In een verrassende wending heeft Binance, een van de grootste crypto-exchanges ter wereld, besloten zich volledig terug te trekken uit Rusland. Dit komt na toenemende regelgevende druk in het land. Bekijk het volledige verhaal hier.

Geniet jij dagelijks van BLOX? Laat dan van je horen! BLOX is namelijk maar liefst twee keer genomineerd voor Website van het jaar in de categorieën ‘Financieel’ en ‘Financiële apps’! En om deze prijzen daadwerkelijk in de wacht te slepen, hebben wij jouw stem dubbel nodig. Stem dus snel op zowel de site als op onze app en maak ook nog eens kans op toffe prijzen! Stemmen kan tot en met 20 oktober. Kunnen we rekenen op jouw support?

The post Crypto recap 28 september: Veranderingen bij BlockFi en Binance: wat je moet weten. appeared first on BLOX | Nieuws.