In deze video behandelt Axel de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Op deze manier ben jij binnen een paar minuten bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen omtrent crypto. Het is tijd om even te kijken naar het laatste nieuws.

Vandaag hebben we, naast het normale nieuws, een hele belangrijke aankondiging. Zoals je misschien al hebt gezien in de titel, is BLOX mediapartner geworden van Bitcoin Amsterdam. Dit is het grootste crypto-evenement ooit in Europa. Wat dit inhoudt en wat het media-team van BLOX hier gaat doen, zie je in deze video.

Winactie Bitcoin Amsterdam

De Bitcoin Conferentie komt naar Europa! Op 12, 13 en 14 oktober wordt Amsterdam voor heel eventjes de bitcoinhoofdstad van de wereld. Bitcoiners vanuit de hele wereld komen naar Nederland om hier te spreken over de meest notoire cryptocurrency ter wereld. Met trots mogen wij aankondigen dat we als mediapartner dé stem mogen zijn voor dit evenement.

Omdat wij de officiële mediapartner zijn, mogen wij ook kaarten weggeven voor Bitcoin Amsterdam. Wil jij bij dit historische evenement aanwezig zijn? Zorg er dan voor dat je vrijdag de YouTube video van Axel kijkt!

Wil jij nu al een kaartje kopen? De lezers van deze nieuwssite krijgen een speciale aanbieding! Op de website van Bitcoin Amsterdam kan je kan met de vouchercode ‘BLOX’ een kaartje kopen met maar liefst 15% korting. Bestel deze hier!

Blijf altijd op de hoogte

Ben jij benieuwd naar de rest van het crypto nieuws van vandaag? Klik dan snel op de play knop van bovenstaande video!

Vond jij deze video leuk? Zorg er dan voor dat je jezelf abonneert op het youtube kanaal van BLOX! Wij publiceren elke werkdag een nieuwe video over de laatste nieuwtjes. Zo hoef jij alleen maar achterover te leunen, en word je op een begrijpelijke manier bijgepraat.

The post Crypto recap 28 september: BLOX is dé mediapartner van Bitcoin Amsterdam! appeared first on BLOX | Nieuws.