In deze video behandelt Axel de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Op deze manier ben jij binnen een paar minuten bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen omtrent crypto. Het is tijd om even te kijken naar het laatste nieuws.

Axel brengt je in bovenstaande video binnen een paar minuten op de hoogte van de andere nieuwtjes en ontwikkelingen in de cryptomarkt. Deze keer gaat hij het hebben over Amazon en FTX. Amazon Prime video is namelijk van plan een tv-serie te maken over Sam Bankman-Fried en de val van zijn cryptobeurs FTX. Naar verwachting wordt dit een achtdelige serie. Meer hierover zie je in de video!

Daarnaast gaat Axel het hebben over Coinsquare. Er is namelijk een datalek geweest bij het bedrijf. Hoe kan dit, en is het gevaarlijk voor de cryptomarkt?

Datalek bij Coinsquare

Het Canadese cryptobedrijf Coinsquare heeft te maken gehad met een datalek op 19 november. Gebruikerstegoeden en wachtwoorden werden niet beïnvloed door de hack, maar een aantal klantgegevens werd mogelijk blootgelegd.

Volgens CoinDesk gaat het om een groot aantal gegevens van woonadressen tot rekeningsaldi. Coinsquare-services zijn vrijdag hersteld op mobiele en desktopplatforms. Momenteel heeft Coinsquare meer dan 500.000 gebruikers. Dus de schade hiervan kan flink oplopen.

Dit is tevens niet de eerste keer dat er zoiets gebeurt bij dit bedrijf. Twee jaar geleden had Coinsquare ook te maken met een datalek, toen verkocht een oud-medewerker klantdata.

Blijf altijd op de hoogte

Ben jij benieuwd naar de rest van het crypto nieuws van vandaag? Klik dan snel op de play knop van bovenstaande video!

Vond jij deze video leuk? Zorg er dan voor dat je jezelf abonneert op het youtube kanaal van BLOX! Wij publiceren elke werkdag een nieuwe video over de laatste nieuwtjes. Zo hoef jij alleen maar achterover te leunen, en word je op een begrijpelijke manier bijgepraat.

The post Crypto recap 28 november: niet Netflix maar Amazon maakt FTX-serie, datalek Coinsquare appeared first on BLOX | Nieuws.