In deze video behandelt Axel de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Op deze manier ben jij binnen een paar minuten bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen omtrent crypto. Het is tijd om even te kijken naar het laatste nieuws.

De koers van bitcoin steeg gisteren met 8%. Toen de Amerikaanse rentes bekend werden gemaakt steeg bitcoin namelijk 7% in een periode van één uur. De prijs staat op dit moment rond de 23.000 dollar.

Vandaag gaan we het weer eens hebben over de rechtszaak van Ripple en de SEC. De cryptopartij heeft namelijk een kleine overwinning geboekt die we vandaag gaan bespreken.

Daarnaast gaan we kijken naar de hoeveelheid crypto bezitters in Nederland. Dat zijn er misschien wel meer dan je denkt!

Een half jaar terug waren er 1,6 miljoen

Het is een tijdje geleden dat er onderzoek werd gedaan naar het aantal cryptobezitters in Nederland. Kantar kwam ongeveer 6 maanden geleden met een onderzoek naar buiten waaruit bleek dat 1,6 miljoen Nederlanders in crypto investeerden. Is dit aantal gegroeid, of heeft de bearmarkt toch wat investeerders afgeschrikt?

Uit een recent onderzoek van Multiscope, genaamd ‘Cryptovaluta Monitor‘, blijkt dat het aantal investeerders in Nederland zeker gegroeid is. Met hoeveel dat is, zie je vandaag in de video. Daarnaast vertellen we ook welke cryptomunten het populairst zijn in ons land!

Blijf altijd op de hoogte

Ben jij benieuwd naar de rest van het crypto nieuws van vandaag? Klik dan snel op de play knop van bovenstaande video!

Vond jij deze video leuk? Zorg er dan voor dat je jezelf abonneert op het youtube kanaal van BTC Direct! Wij publiceren elke werkdag een nieuwe video over de laatste nieuwtjes. Zo hoef jij alleen maar achterover te leunen, en wordt je op een begrijpelijke manier bijgepraat.

The post Crypto recap 28 juli: kleine overwinning rechtszaak Ripple (XRP), en hoeveel Nederlanders hebben crypto? appeared first on BTC Direct | Nieuws.