In deze video behandelt Axel de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Op deze manier ben jij binnen een paar minuten bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen omtrent crypto. Het is tijd om even te kijken naar het laatste nieuws.

Axel brengt je in bovenstaande video binnen een paar minuten op de hoogte van allerlei nieuwtjes en ontwikkelingen in de cryptomarkt. Deze keer gaat Axel het hebben over de Bitcoin koers. Grote investeerders denken namelijk dat de marktleider deze week zal dalen. Daarnaast vertelt hij over Shibarium Intake van Shiba Inu (SHIB).

Shibarium Intake staat live!

Gisteren maakte het team achter Shibarium (uitleg in video) bekend dat ze een ‘intakeportal’ hebben ontwikkeld. Deze staat live en ze moedigen iedereen aan die wil bouwen en programmeren om zich aan te melden, maar wat is het?

Shibarium zal samenwerken met Ethereum om transacties op het Shibarium-ecosysteem te verwerken. Daarnaast kunnen er natuurlijk apps gebouwd worden op Shibarium en grote kans dat deze allemaal schattige hondjes als thema zullen krijgen.

Verder zal deze tweede laag bestaande Shiba Inu coins uit de circulatie halen om het aanbod te verminderen en de koers te helpen verhogen. Dit wordt een tokenburn genoemd, de muntjes worden digitaal verbrand. In werkelijk worden ze verzonden naar wallets waar niemand toegang tot heeft.

Blijf altijd op de hoogte

Ben jij benieuwd naar de rest van het crypto nieuws van vandaag? Klik dan snel op de play knop van bovenstaande video!

Vond jij deze video leuk? Zorg er dan voor dat je jezelf abonneert op het youtube kanaal van BLOX! Wij publiceren elke werkdag een nieuwe video over de laatste nieuwtjes. Zo hoef jij alleen maar achterover te leunen, en word je op een begrijpelijke manier bijgepraat.

Contentspecialist gezocht

Lees jij deze artikelen met plezier en wil je graag bijdragen aan onze content? Wij zijn op zoek naar een nieuwe content specialist crypto met een vlotte pen en kennis van de cryptomarkt. Bekijk hier onze vacature en reageer direct!

The post Crypto recap 28 februari: Shibarium Intake van Shiba Inu (SHIB) is live, en waar gaat Bitcoin heen? appeared first on BLOX | Nieuws.