Iedere dag bespreekt Axel in zijn video de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Zo ben jij supersnel bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen rondom crypto. Laten we kijken naar het laatste nieuws.

ETF-aanvragen opnieuw uitgesteld: De SEC heeft besloten om de beslissing over twee ETF-aanvragen opnieuw uit te stellen. Dit heeft de crypto-gemeenschap in spanning gebracht, aangezien velen hopen op een positieve beslissing die de weg zou kunnen vrijmaken voor meer institutionele investeringen in de crypto-sector.

Groot Bitcoin-nieuws uit China: Er zijn geruchten dat China zijn houding ten opzichte van Bitcoin en andere cryptocurrencies zou kunnen verzachten. Dit nieuws heeft de prijs van Bitcoin en andere cryptocurrencies een boost gegeven.

Gemini stopt in Nederland: In een verrassende wending heeft de populaire crypto-exchange Gemini aangekondigd zijn activiteiten in Nederland te staken. De exacte reden achter deze beslissing is nog onduidelijk, maar het heeft ongetwijfeld gevolgen voor Nederlandse crypto-investeerders die gebruik maakten van het platform.

Geniet jij dagelijks van BLOX? Laat dan van je horen! BLOX is namelijk maar liefst twee keer genomineerd voor Website van het jaar in de categorieën ‘Financieel’ en ‘Financiële apps’! En om deze prijzen daadwerkelijk in de wacht te slepen, hebben wij jouw stem dubbel nodig. Stem dus snel op zowel de site als op onze app en maak ook nog eens kans op toffe prijzen! Stemmen kan tot en met 20 oktober. Kunnen we rekenen op jouw support?

The post Crypto recap 27 september: ETF-aanvragen opnieuw uitgesteld en groot Bitcoin-nieuws uit China. appeared first on BLOX | Nieuws.