In deze video behandelt Axel de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Op deze manier ben jij binnen een paar minuten bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen omtrent crypto. Het is tijd om even te kijken naar het laatste nieuws.

De koers van bitcoin maakte vandaag weer een opleving. Op het moment van schrijven staat de koers 5% in de plus. Daarnaast maakte de rest van de cryptocurrency’s vandaag ook een spurt!

Axel brengt je in bovenstaande video binnen een paar minuten op de hoogte van de andere nieuwtjes en ontwikkelingen in de cryptomarkt. Deze keer gaat hij het over de Britse pond, die op het laagste punt ooit staat tegenover de euro. Daarnaast gaat hij vandaag dieper in op de mooie stijgingen van crypto vandaag!

Veel crypto in het groen, waardoor komt dit?

De cryptocurrency koersen beginnen de week ontzettend goed. Vrijwel alle coins zoals bitcoin, LUNC en Ethereum staan in de plus. Is er iets aan de hand?

Maandenlang was er een negatieve correlatie tussen de cryptomarkt en de sterkte van de dollar. Dit betekent dat als de dollar meer waard wordt, de cryptokoersen juist zakken. De waarde van de dollar wordt vergeleken met een mandje aan internationale valuta (dit wordt DXY genoemd), waaronder de Britse pond en de euro.

De munt van onze Britse buren is dit weekend ontzettend hard in waarde gedaald, en omdat deze uitmaakt van dat mandje aan valuta’s, is de dollar juist gestegen. Gek genoeg gedraagt bitcoin, en de cryptomarkt in zijn geheel vandaag anders. Het is daarom tijd om de belangrijkste ontwikkelingen onder de loep te nemen.

Blijf altijd op de hoogte

Ben jij benieuwd naar de rest van het crypto nieuws van vandaag? Klik dan snel op de play knop van bovenstaande video!

Vond jij deze video leuk? Zorg er dan voor dat je jezelf abonneert op het youtube kanaal van BLOX! Wij publiceren elke werkdag een nieuwe video over de laatste nieuwtjes. Zo hoef jij alleen maar achterover te leunen, en word je op een begrijpelijke manier bijgepraat.

The post Crypto recap 27 september: Crypto kleurt groen, en Britse pond op laagtepunt tegenover euro appeared first on BLOX | Nieuws.