In deze video behandelt Axel de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Op deze manier ben jij binnen een paar minuten bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen omtrent crypto. Het is tijd om even te kijken naar het laatste nieuws.

De koers van bitcoin zweeft nog steeds rond de 20- en 21 duizend dollar. Dit doet bitcoin nu al zo’n 14 dagen en het momentum zwakt aardig af. Wat zal bitcoin vanaf hier gaan doen? Volgens de Fear and Greed Index zijn er nog veel mensen erg bang.

Vandaag gaan we het hebben over een belangrijke mijlpaal in de cryptowereld; er zijn meer dan 20.000 verschillende cryptomunten. Daarnaast praten we over Anonymous. Dit collectief van ‘hacktivisten’ denkt dat Do Kwon, de oprichter van Terra (LUNA), veel te verbergen heeft.

Do Kwon onder de loep

“Er lijdt geen twijfel dat er nog veel meer misdaden te ontdekken zijn in jouw spoor van vernieling,” zo vertelde een Anonymous-lid op YouTube. In de video wordt gesproken over verdachte acties van Do Kwon, waaronder het maandelijks uitbetalen van 80 miljoen dollar (75,6 miljoen euro). Dit deed hij in LUNA en TerraUSD (UST).

Daarnaast kwam Anonymous er ook achter dat hij waarschijnlijk een van de oprichters was van een andere gefaalde stablecoin. Dit was niet bekend omdat hij daar zou werken onder een alias genaamd ‘Rick Sanchez’.

Blijf altijd op de hoogte

Ben jij benieuwd naar de rest van het crypto nieuws van vandaag? Klik dan snel op de play knop van bovenstaande video!

Vond jij deze video leuk? Zorg er dan voor dat je jezelf abonneert op het youtube kanaal van BTC Direct! Wij publiceren elke werkdag een nieuwe video over de laatste nieuwtjes. Zo hoef jij alleen maar achterover te leunen, en wordt je op een begrijpelijke manier bijgepraat.

The post Crypto recap 27 juni: 20.000 coins, en Anonymous versus Do Kwon appeared first on BTC Direct | Nieuws.