In de dagelijkse nieuwsvideo bespreekt Axel de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij aan de hand van nieuwsberichten en technische analyses. Op deze manier ben jij razendsnel bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen rondom crypto. Laten we kijken naar het laatste nieuws!

Vandaag in de nieuwsvideo: de Amerikaanse Federal Reserve heeft de rente opnieuw verhoogd. Dit niveau is het hoogste niveau in 20 jaar tijd, maar een voormalige vicevoorzitter verwacht echter nóg meer verhogingen. Wat betekent dit voor Bitcoin? Verder verwachten sommige experts binnenkort een bullmarkt voor Bitcoin, maar beweegt er zich momenteel ook flink wat Bitcoin van en naar cryptobeurzen. Wat is hier aan de hand? Axel legt het je haarfijn uit!

Verder blijft Meta CEO Mark Zuckerberg optimistisch over de Metaverse, ondanks forse verliezen van het platform. Tot slot komen ook nog de huidige koersen aan bod.

Krachtige stablecoin-indicator wijst richting nieuwe bullmarkt voor Bitcoin

Als we de on-chain data van CryptoQuant mogen geloven staat Bitcoin mogelijk aan de vooravond van een “grote bullish koersbeweging.” Volgens CryptoQuant wijst een historisch gezien krachtige indicator op een patroon voor stablecoins dat in het verleden voorafging aan nieuwe bullmarkten.

Op basis van de indicator van CryptoQuant kunnen we stellen dat Bitcoin momenteel in de piek van een accumulatie-fase zit. Dit zijn momenten in de marktcyclus waarop investeerders Bitcoin inkopen in afwachting van een grote opwaartse koersbeweging.

Stap over naar BLOX, jouw veilige en voordelige alternatief

Eenvoudig, veilig én voordelig traden? Vanaf nu handel je bij BLOX tegen 0,25% transactiekosten. Heb jij nog funds op bijvoorbeeld Binance staan? Of heb je (ook nog) crypto op andere platforms, zoals bijvoorbeeld Litebit of OKX? Dan vangt BLOX jou graag op! Met onze gratis overstapservice zet je je coins binnen een paar minuten over. Ontdek het direct!


Stap gratis over op BLOX ➜

The post Crypto recap 27 juli: rente FED verder omhoog, toch bullmarkt in aantocht? appeared first on BLOX | Nieuws.