In deze video behandelt Axel de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Op deze manier ben jij binnen een paar minuten bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen omtrent crypto. Het is tijd om even te kijken naar het laatste nieuws.

De koers van bitcoin heeft vandaag nauwelijks bewogen. De prijs staat op dit moment rond de 21.500 dollar. Dit is ongeveer één procent hoger dan 24 uur geleden.

Vandaag gaan we het hebben over Coinbase. Het aandeel van dit bedrijf ging flink onderuit in de afgelopen dagen. Hoe dit komt zie je vandaag in de video van Axel.

Daarnaast gaan we het hebben over een nieuw wetsvoorstel in de Verenigde Staten. Als deze er doorheen komt, kan dat veel betekenen voor Amerikaanse crypto investeerders.

Transacties onder 50 dollar belastingvrij

Is er een manier om crypto makkelijker aan de man te brengen? Twee Amerikaanse senatoren denken dat belastingvrije transacties hierin kunnen helpen. Twee Amerikaanse senatoren hebben een wetsvoorstel ingediend om crypto transacties onder de 50 dollar belastingvrij te maken.

Op deze manier kan men bijvoorbeeld makkelijk de kleine boodschappen betalen met crypto en worden ook de innovatie en andere ontwikkelingen kracht bijgezet. Als het voor iedereen net zo makkelijk (of zelfs makkelijker) wordt om een betaling te doen via bitcoin, vergroot dit de mogelijkheden voor adoptie in de Verenigde Staten.

Blijf altijd op de hoogte

Ben jij benieuwd naar de rest van het crypto nieuws van vandaag? Klik dan snel op de play knop van bovenstaande video!

Vond jij deze video leuk? Zorg er dan voor dat je jezelf abonneert op het youtube kanaal van BTC Direct! Wij publiceren elke werkdag een nieuwe video over de laatste nieuwtjes. Zo hoef jij alleen maar achterover te leunen, en wordt je op een begrijpelijke manier bijgepraat.

The post Crypto recap 27 juli: Nieuw crypto wetsvoorsel, en waarom daalde Coinbase? appeared first on BTC Direct | Nieuws.