In deze video behandelt Jari de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Op deze manier ben jij binnen een paar minuten bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen omtrent crypto. Het is tijd om even te kijken naar het laatste nieuws.

Jari brengt je in bovenstaande video binnen een paar minuten op de hoogte van allerlei nieuwtjes en ontwikkelingen in de cryptomarkt. Deze keer gaat Jari het hebben over over de laatste ontwikkelingen wat betreft wetgeving, zowel in de Verenigde Staten als wereldwijd.

Daarnaast gaat hij deze keer weer wat dieper in op de rechtszaak tussen Ripple en de SEC.

Ripple vs SEC

De rechtszaak tussen de SEC en cryptobedrijf Ripple loopt als sinds 2020 en er lijkt geen einde aan te komen. Toch zijn er voldoende ontwikkelingen te melden. Nu heeft een klokkenluidersorganisatie zich uitgesproken over het belang van het vrijgeven van bepaalde documenten. Documenten die de toekomst van crypto kunnen bepalen.

Dit is in het voordeel van Ripple, en tegen het zere been van aanklager SEC. Deze documenten worden de Hinman-documenten genoemd, vernoemd naar Wiliam Hinman, een oud-directeur van de Amerikaanse waakhond.

Blijf altijd op de hoogte

Ben jij benieuwd naar de rest van het crypto nieuws van vandaag? Klik dan snel op de play knop van bovenstaande video!

Vond jij deze video leuk? Zorg er dan voor dat je jezelf abonneert op het youtube kanaal van BLOX! Wij publiceren elke werkdag een nieuwe video over de laatste nieuwtjes. Zo hoef jij alleen maar achterover te leunen, en word je op een begrijpelijke manier bijgepraat.

Contentcreator gezocht

Lees jij deze artikelen met plezier en wil je graag bijdragen aan onze content? Wij zijn op zoek naar een nieuwe hoofdredacteur met een vlotte pen en een gedegen kennis van de cryptomarkt. Bekijk hier onze vacature en reageer direct!

The post Crypto recap 27 februari: ‘Crypto is een bedreiging’, en steun voor Ripple tegen SEC appeared first on BLOX | Nieuws.