In deze video behandelt Jari de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Op deze manier ben jij binnen een paar minuten bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen omtrent crypto. Het is tijd om even te kijken naar het laatste nieuws.

Jari brengt je in bovenstaande video binnen een paar minuten op de hoogte van de andere nieuwtjes en ontwikkelingen in de cryptomarkt. Deze keer gaat het hebben over de nieuwe patentaanvragen van Fidelity. Het bedrijf wil namelijk meerdere nieuwe projecten gaan starten. Wat zijn deze precies?

Daarnaast gaat Jari het hebben over de grote sneeuwstorm in de Verenigde Staten. Het zorgt voor veel problemen in het land. Ook voor Bitcoin.

Sneeuwstorm VS zorgt voor problemen Bitcoin

Een groot deel van de Verenigde Staten wordt geteisterd door sneeuwstormen. Dit heeft helaas gezorgd voor tientallen gewonden en er zijn zelfs mensen overleden door het weer. Daarnaast heeft het winterweer ook een negatief effect op de rekenkracht van het Bitcoin netwerk. De aanhoudende sneeuwstorm in de VS heeft een grote impact op bitcoin-miners, waardoor velen van hen zijn gestopt.

Duizenden huizen en bedrijven in de Verenigde Staten zaten dit vakantieweekend zonder stroom. Zware winterstormen vernietigden hoogspanningslijnen en de temperaturen bleven gevaarlijk laag. Volgens CNN kwamen minimaal 22 mensen om het leven hierdoor. Een hele treurige gebeurtenis, waarover Jari meer vertelt in de video van vandaag.

Blijf altijd op de hoogte

Ben jij benieuwd naar de rest van het crypto nieuws van vandaag? Klik dan snel op de play knop van bovenstaande video!

Vond jij deze video leuk? Zorg er dan voor dat je jezelf abonneert op het youtube kanaal van BLOX! Wij publiceren elke werkdag een nieuwe video over de laatste nieuwtjes. Zo hoef jij alleen maar achterover te leunen, en word je op een begrijpelijke manier bijgepraat.

The post Crypto recap 27 december: Bitcoin in problemen door sneeuwstorm VS, en patentaanvragen Fidelity appeared first on BLOX | Nieuws.