Iedere dag bespreekt Axel in zijn video de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Zo ben jij supersnel bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen rondom crypto. Laten we kijken naar het laatste nieuws.

Binance keert terug naar België: Na een tijdelijke stopzetting van hun activiteiten in België, heeft Binance aangekondigd dat ze hun diensten in het land hervatten. Dit komt na intensieve gesprekken met lokale regelgevers en aanpassingen aan hun platform om te voldoen aan de Belgische regelgeving.

MicroStrategy’s Nieuwe Bitcoin aankoop: MicroStrategy blijft geloven in de waarde van Bitcoin als een store of value. Met hun recente aankoop hebben ze hun positie versterkt en laten zien dat ze ondanks marktvolatiliteit vertrouwen hebben in de toekomst van BTC.

Grootste Cryptohack van 2023: Het Mixin Network, een populair crypto-platform, heeft gemeld dat ze het slachtoffer zijn geworden van een grote hack. Terwijl het onderzoek nog gaande is, zijn de eerste rapporten alarmerend met betrekking tot de omvang van de gestolen fondsen.

Geniet jij dagelijks van BLOX? Laat dan van je horen! BLOX is namelijk maar liefst twee keer genomineerd voor Website van het jaar in de categorieën ‘Financieel’ en ‘Financiële apps’! En om deze prijzen daadwerkelijk in de wacht te slepen, hebben wij jouw stem dubbel nodig. Stem dus snel op zowel de site als op onze app en maak ook nog eens kans op toffe prijzen! Stemmen kan tot en met 20 oktober. Kunnen we rekenen op jouw support?

The post Crypto recap 26 september: Binance keert terug naar België en MicroStrategy koopt opnieuw BTC appeared first on BLOX | Nieuws.