Iedere werkdag bespreekt Axel de laatste ontwikkelingen binnen de crypto markt. Dit doet hij aan de hand van nieuwsberichten en technische analyses. Zo ben jij altijd binnen een paar minuten bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen omtrent crypto. Tijd om te kijken naar het nieuws!

Zoals altijd is er weer veel gaande in de crypto wereld. Vandaag bespreekt Axel groot nieuws rondom het vorig jaar gevallen Celsius. De veiling van de inboedel van het failliete crypto-platform is inmiddels afgerond. Maar kan het platform uiteindelijk toch nog een doorstart maken? Daarnaast was Bitcoin sinds lange tijd weer op tv te zien in China, waar de oranje reus en andere crypto lang en breed verboden zijn geweest.

Verder zijn er meerdere nieuwe stablecoins gelanceerd en buigt de EU zich verder over crypto-regelgeving.

Blijf op de hoogte

Ben jij benieuwd naar de rest van het crypto nieuws van vandaag? Klik dan snel op de play knop van de nieuws video!

Vond jij deze video niet alleen leuk, maar wil je ook meer weten over crypto? Zorg er dan voor dat je jezelf abonneert op het youtube kanaal van BLOX! Wij publiceren elke werkdag een nieuwe video over de laatste nieuwtjes. Zo hoef jij alleen maar achterover te leunen, en word je op een begrijpelijke manier bijgepraat.

The post Crypto recap 26 mei: Bitcoin op tv in China en doorstart voor Celsius? appeared first on BLOX | Nieuws.