In deze video behandelt Axel de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Op deze manier ben jij binnen een paar minuten bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen omtrent crypto. Het is tijd om even te kijken naar het laatste nieuws.

Gisteren vertelde we dat de koers van bitcoin weer richting de supportzone van 20.000 dollar lijkt te gaan. Dit komt nu steeds dichterbij, aangezien de bitcoin al op 21.000 dollar staat. Wat we de komende tijd kunnen verwachten, bespreekt Axel in de video.

Vandaag gaan we het ook hebben over de verliezen van crypto-investeerders. De helft van deze investeerders staat namelijk in de min. Door de daling van vandaag zijn er steeds minder bitcoiners met winst. Daarnaast gaan we het hebben over een man die 8.000 bitcoins is kwijtgeraakt.

8.000 bitcoins bij het oud vuil

James Howells maakte – achteraf gezien- wel een hele grote fout. Hij had namelijk zijn harde schijf weggegooid die naar zijn idee leeg was.

Helaas voor hem stonden er in werkelijkheid maar liefst 8.000 bitcoins op. Je kan daarom wel begrijpen dat hij negen jaar later vastberaden is om zijn bitcoins, die momenteel ongeveer 180 miljoen euro waard zijn, terug te vinden.

Het enige probleem is dat hij deze harde schijf moet gaan zoeken op een plek die niet bepaald schoon is. Hoe gaat hij dit oplossen?

Blijf altijd op de hoogte

Ben jij benieuwd naar de rest van het crypto nieuws van vandaag? Klik dan snel op de play knop van bovenstaande video!

Vond jij deze video leuk? Zorg er dan voor dat je jezelf abonneert op het youtube kanaal van BTC Direct! Wij publiceren elke werkdag een nieuwe video over de laatste nieuwtjes. Zo hoef jij alleen maar achterover te leunen, en wordt je op een begrijpelijke manier bijgepraat.

The post Crypto recap 26 juli: meer dan 50% van investeerders in de min, zoektocht naar 8.000 bitcoin appeared first on BTC Direct | Nieuws.