Iedere dag bespreekt Axel in zijn video de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Zo ben jij supersnel bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen rondom crypto. Laten we kijken naar het laatste nieuws.

In deze crypto-update duiken we in de recente ontwikkelingen rondom de verkoop van Silk Road Bitcoins door de Amerikaanse overheid en de impact van Grayscale’s afnemende uitstroom op de Bitcoin koers.

Silk Road Bitcoins in de Verkoop Een opmerkelijke ontwikkeling is de aankondiging van de Amerikaanse overheid om een deel van de in beslag genomen Bitcoins van Silk Road te verkopen. Deze stap roept vragen op over de mogelijke impact op de Bitcoin-markt. Zal deze verkoop leiden tot een daling van de Bitcoin prijs, of zal het juist een kans zijn voor investeerders om in te stappen?

Grayscale’s Invloed op Bitcoin Een ander belangrijk punt in de video is de afnemende uitstroom van Grayscale, een grote speler in de crypto-markt. Deze trend lijkt een positief effect te hebben op de Bitcoin koers, die een stijging laat zien. Dit benadrukt de invloed van grote institutionele spelers op de cryptocurrency markt en hoe hun bewegingen de koers kunnen beïnvloeden.

Core Scientific’s Aandeel Daalt Na Faillissement Een ander belangrijk onderwerp is de aanzienlijke daling van het aandeel van Core Scientific met 30% op de eerste nieuwe handelsdag na hun faillissement in 2022. Deze gebeurtenis werpt licht op de kwetsbaarheid van crypto-gerelateerde bedrijven in een onstabiele markt en de mogelijke gevolgen voor investeerders en de bredere markt.

The post Crypto recap 26 januari: Silk Road BTC in de sale & Grayscale uitstroom daalt, BITCOIN stijgt appeared first on BLOX | Nieuws.