In de dagelijkse nieuwsvideo bespreekt Axel de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij aan de hand van nieuwsberichten en technische analyses. Op deze manier ben jij razendsnel bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen rondom crypto. Laten we kijken naar het laatste nieuws!

Vandaag bespreekt Axel weer de laatste crypto nieuwtjes zoals je dat gewend bent. Bitcoin HODL’en, oftewel vasthouden, was nog nooit zo populair als op dit moment, ondanks de matige koersen van de afgelopen weken. Waar komt dit door en wat is hier het gevolg van? Verder heeft een Amerikaanse presidentskandidaat beloofd om de status van Bitcoin te beschermen als hij gekozen wordt. Wat is hij allemaal van plan?

Verder is de borgtocht voor de gearresteerde Terra-oprichter Do Kwon geschrapt en viert de grote Bitcoin miner Core Scientific een financiële meevaller. Tot slot duidt Axel de koersen van Bitcoin en een aantal andere cryptomunten voor je.

Houdt Bitcoin het hoofd boven water?

Ondanks dat de koers de ene dag iets hoger of lager staat dan de dag ervoor, hangt Bitcoin al een aantal weken rond dezelfde prijsklasse. Dit gebeurt op een belangrijke plek in de koersgrafieken, recht onder een grote weerstand. Kan Bitcoin hier doorheen breken? Je leest het in de laatste Bitcoin-analyse!

Blijf op de hoogte

Ben jij benieuwd naar de rest van het crypto nieuws van vandaag? Klik dan snel op de play knop van de nieuws video!

Vond jij deze video niet alleen leuk, maar wil je ook meer weten over crypto? Zorg er dan voor dat je jezelf abonneert op het youtube kanaal van BLOX! Wij publiceren elke werkdag een nieuwe video over de laatste nieuwtjes. Zo hoef jij alleen maar achterover te leunen, en word je op een begrijpelijke manier bijgepraat.

The post Crypto recap 25 mei: Bitcoin HODL’en was nog nooit zo populair appeared first on BLOX | Nieuws.