Iedere dag bespreekt Axel in zijn video de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Zo ben jij supersnel bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen rondom crypto. Laten we kijken naar het laatste nieuws.

SEC Stelt Beslissing over ETH ETF van BlackRock Uit: Ethereum Onder Druk

De Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) heeft de beslissing over de Ethereum Spot Exchange-Traded Fund (ETF) van BlackRock uitgesteld. Deze beslissing komt op een moment dat Ethereum een aanzienlijke daling in waarde ervaart, wat zorgen baart onder investeerders.

Ethereum Koers Onder Druk

Ethereum heeft het momenteel zwaar. De koers van ETH is in enkele dagen met 12% gedaald, wat wijst op een groeiende onzekerheid in de markt. Deze daling kan deels worden toegeschreven aan de terughoudendheid van de SEC om groen licht te geven voor de ETH Spot ETF.

Tesla Houdt Vast aan Bitcoin

Een ander interessant punt dat is dat Tesla, ondanks de marktvolatiliteit, nog steeds 9.720 BTC in bezit heeft en niets heeft verkocht. Dit kan worden gezien als een teken van vertrouwen in de langetermijnwaarde van Bitcoin, zelfs te midden van de huidige marktfluctuaties.

The post Crypto recap 25 januari: SEC stelt ook uitspraak ETH ETF BlackRock uit & Enorme daling ETH appeared first on BLOX | Nieuws.