In deze video behandelt Axel de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Op deze manier ben jij binnen een paar minuten bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen omtrent crypto. Het is tijd om even te kijken naar het laatste nieuws.

Axel brengt je in bovenstaande video binnen een paar minuten op de hoogte van allerlei nieuwtjes en ontwikkelingen in de cryptomarkt. Deze keer gaat Axel het hebben over Bitcoin land El Salvador. Het land heeft, na een hoop kritiek, toch haar staatsobligaties afbetaald.

Daarnaast gaat Axel het hebben over de shadow fork van de Shanghai update van Ethereum. Wat zeg je me nou?

Wat is dit?

Om te beginnen leggen we je de term shadow fork uit: dit is een testversie van de echte blockchain. Je kan het zien als de voorganger van een soft- of hardfork (definitieve upgrades). Deze testversies zijn belangrijk, omdat het echte netwerk van Ethereum anders in de problemen kan komen.

Je kan misschien denken: zo’n shadow fork, moet ik hier alles over weten? Nee dat hoeft niet, al is het wel leuk om te weten dat de shadow fork gelukt is!

De Shanghai upgrade moet de volgende grote verbeteringsslag brengen voor het Ethereum-netwerk. Op dit moment is het nog niet mogelijk voor stakers om hun Ethereum uit staking (het vastzetten van coins voor een periodieke beloning) te halen. Die zitten vast in het contract, en deze Shanghai upgrade kan hier verandering in brengen. Wat dit betekent voor jou, zie je in de video!

Blijf altijd op de hoogte

Ben jij benieuwd naar de rest van het crypto nieuws van vandaag? Klik dan snel op de play knop van bovenstaande video!

Vond jij deze video leuk? Zorg er dan voor dat je jezelf abonneert op het youtube kanaal van BLOX! Wij publiceren elke werkdag een nieuwe video over de laatste nieuwtjes. Zo hoef jij alleen maar achterover te leunen, en word je op een begrijpelijke manier bijgepraat.

Hoofdredacteur gezocht

Lees jij deze artikelen met plezier en wil je graag bijdragen aan onze content? Wij zijn op zoek naar een nieuwe hoofdredacteur met een vlotte pen en een gedegen kennis van de cryptomarkt. Bekijk hier onze vacature en reageer direct!

The post Crypto recap 25 januari: El Salvador legt critici het zwijgen op, en wat is de Shanghai update van ETH? appeared first on BLOX | Nieuws.