Iedere werkdag bespreekt Axel in zijn nieuwsvideo de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Zo ben jij weer snel bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen rondom crypto. Laten we kijken naar het laatste nieuws.

In de nieuwsvideo van vandaag bespreekt Axel de huidige stand van zaken in de cryptomarkt. Het is duidelijk dat de koersen weer dalen, ook de grote spelers als Bitcoin en Ethereum. Wat veroorzaakt deze dalingen? Daarnaast horen we vandaag weer meer nieuws uit de rechtszalen: het bedrijf achter Apecoin, Yuga Labs, heeft namelijk een belangrijke rechtszaak gewonnen en Coinbase is een tegenaanval begonnen naar de SEC, de financiële waakhond van de VS. Ook Coinbase heeft zijn advocaten aan het werk gezet, want het bedrijf gaat mogelijk meebieden op de overgebleven activa van de failliete crypto-kredietverstrekker Celsius.

Coinbase biedt mee op de spullen van Celsius

De failliete crypto-kredietverstrekker Celsius veilt op 25 april zijn overgebleven activa in New York. Uit rapporten en gerechtelijke dossiers blijkt dat onder andere Gemini en mogelijk Coinbase meedoen in deze veiling.

Enorm veel mensen zijn hun cryptogeld verloren door het faillissement van Celsius, maar deze veiling is mogelijk een stap in de goede richting voor de slachtoffers. Na de veiling kunnen er plannen opgesteld worden om oude gebruikers van Celsius terug te betalen.

De faillissementsveiling van Celsius zal worden uitgevochten door twee partijen, die beide bestaan uit meerdere bedrijven.

Blijf op de hoogte!

Ben jij benieuwd naar de rest van het crypto nieuws van vandaag? Klik dan snel op de play knop van bovenstaande video!

Vond jij deze video niet alleen leuk, maar wil je ook meer weten over crypto? Zorg er dan voor dat je jezelf abonneert op het youtube kanaal van BLOX! Wij publiceren elke werkdag een nieuwe video over de laatste nieuwtjes. Zo hoef jij alleen maar achterover te leunen, en word je op een begrijpelijke manier bijgepraat.

The post Crypto recap 25 april: meer rechtszaken en rode cijfers voor BTC en ETH appeared first on BLOX | Nieuws.